Våre medarbeidere


Tannlege Joakim Kjeksrud (til venstre) er utdannet ved Universitetet i Oslo (2013) og har avtjent verneplikt som tannlege i Forsvaret. Joakim har jobbet hos Solheimveien Tannhelse siden 2014, og fra 2018 tok han over som daglig leder av klinikkken.

Tannlege Ida Kristine Lie (i midten) er utdannet ved Universitetet i Oslo (2016) og har jobbet i den offentlige tannhelsetjenesten i Oslo før hun begynte hos oss høsten 2016. Ida er medeier i Solheimveien Tannhelse.

Tannlege Ida Marie Kristoffersen (til høyre) er utdannet ved Universitetet i Oslo (2021) og har jobbet to år i privat praksis i Fredrikstad. Fra februar 2023 jobber Ida 1-2 dager i uken hos oss. Vi gleder oss til samarbeidet fremover!

Januar 2021 valgte tannlege Arild Vangstein å gå av med pensjon. Vi er veldig takknemlige for samarbeidet med Arild og ønsker han en fin pensjonisttilværelse!

Januar 2023 fikk vi klinikksekretær Linda Marie Nordø med på laget. Linda er utdannet helsesekretær. Vi gleder oss til samarbeidet videre!

Fra 1. januar 2022 har Tannlege Trygve Næsheim valgt å gå av med pensjon. Alle pasienter som har gått til Trygve får muligheten til å fortsette hos oss i Solheimveien Tannhelse. Vi takker for samarbeidet de siste 8 årene og ønsker Trygve en fin pensjonisstilværelse.

Alle tannlegene hos Solheimveien Tannhelse er medlemmer av Den norske tannlegeforening.


Hos oss tilbyr vi generelle tannhelsetjenester. Ta kontakt med oss for timeavtale.