Våre medarbeidere


Tannlege Joakim Kjeksrud er utdannet ved Universitetet i Oslo (2013) og har avtjent verneplikt som tannlege i Forsvaret. Joakim har jobbet hos Solheimveien Tannhelse siden 2014, og fra 2018 tok han over som daglig leder av klinikkken.

Tannlege Ida Kristine Lie er utdannet ved Universitetet i Oslo (2016) og har jobbet i den offentlige tannhelsetjenesten i Oslo før hun begynte hos oss høsten 2016. Ida er medeier i Solheimveien Tannhelse.

Tannlege Therese Tangen Stensland er utdannet ved Universitetet i Oslo (2012) og har vært tannlege i den offentlige tannhelsetjenesten i 10 år. Therese har ekstra erfaring med behandling av pasienter med tannbehandlingsangst. Therese begynte hos oss høsten 2021 og vi gleder oss til samarbeidet videre!

Januar 2021 valgte tannlege Arild Vangstein å gå av med pensjon. Vi er veldig takknemlige for samarbeidet med Arild de siste 8 årene og ønsker han en fin pensjonisttilværelse!

Januar 2021 fikk vi klinikksekretær Kristin Strøm Askheim med på laget. Fra desember 2021 begynte også klinikksekretær Vanja Celine Brunsvik hos oss. Vi gleder oss til samarbeidet videre med Kristin og Vanja!

Fra 1. januar 2022 har Tannlege Trygve Næsheim valgt å gå av med pensjon. Alle pasienter som har gått til Trygve får muligheten til å fortsette hos oss i Solheimveien Tannhelse. Vi takker for samarbeidet de siste 8 årene og ønsker Trygve en fin pensjonisstilværelse.

Alle tannlegene hos Solheimveien Tannhelse er medlemmer av Den norske tannlegeforening.


Hos oss tilbyr vi generelle tannhelsetjenester. Ta kontakt med oss for timeavtale.